A Lions 4 legveszélyesebb fegyvere

A detroiti mérkőzés nem olyan lesz a Tampa Bay Buccaneers számára, mint a legutóbbi, Philadelphia Eagles elleni. Akkor egy leeresztett, mentálisan gyenge ellenfél jött szembe. Most, az Oroszlánok esetében erre ne is számítsunk!

1. pont: Amon-Ra St. Brown és az elkapó sor, na meg Jared Goff.

A Bucs és a Lions a 6. fordulóban már találkoztak. Akkor a Bucs passz elleni védekezése nem állt a helyzet magaslatán és ennek egy 20:6-os vereség lett a vége. Amon-Ra 124 yardot haladt akkor és Jared Goff 353 yardot osztott szét közte valamint további elkapói (Jameson Williams, SamLaPorta, Josh Reynolds, stb-stb) között.

Arra bizton számíthatunk, hogy a Bucs secondary ismét ostrom alatt lesz. S az igazság az, hogy ezek a mozgékony elkapók nem nagyon fekszenek termetesebb defensive backjeinknek. Legutóbb a vékony dongájú DeVonta Smith tudott közöttük kellemetlenkedni. Ez sajnos most is várható!

2. pont: Head coach Dan Campbell.

Egy őrült. Reggelente valami iszonytató adag kávét és energiaitalt tölt magába, aztán nem csoda, hogy a vehemencia az adott. Nem rajzol ő flancos playeket a táblára az öltözőben, ezt rábízza másra, aki jobban ért ehhez. Ugyanakkor nem nagyon lehet mutatni nála jobb motivátort a vezetőedzők között. Ezért sem várhatjuk, hogy egy leeresztett brigáddal találkozunk Detroitban.

3. pont: Aidan Hutchinson, Alex Anzalone

Hutchisnson szeret ide-oda mozogni, így szembe kerülhet akár Goedeke-vel vagy Wirfs-szel is. Valószínűleg az előbbit fogja keresni az étlapon. A 6. fordulóban nem alkotott maradandót, de erre most akkor se vegyünk mérget! Alex Anzalone a tackle király arrafelé. A futások (már ha lesz újra Bucs futás) rajta keresztül kell átmenjenek. Esetleg még Jack Campbellen, de utóbbi esetében ezt nem feltétlenül ajánlanám egy running backnek sem, hacsak nem akar egy iszonyatosat kapni.

4. pont: Lions O-line

Ha valahová, na akkor ebbe a ketrecbe ne nagyon nyúljunk be! A liga egyik legjobb ötöse, bár azt azért hozzátenném, hogy a 6. fordulóban mégsem ment a nyitás a futásokhoz. Ezt jó lenne most is életre kelteni, mert amúgy a Lions futások általában elég sikeresek szoktak lenni.

Este 21:00 órakor (magyar idő szerint) kezdődik a találkozó.

Forrás:Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog

Fotó: atuoz.sports.com, detroitfreepress.eu