Tyler Bass rontott mezőnygólja a Bills szezonjába került

A Buffalo Bills számtalan hibára hivatkozhat, de kevesebb mint két perccel a mérkőzés vége előtt esélyük volt az egyenlítésre, amikor Tyler Bass 44 yardos mezőnygólkísérletet végezhetett el. A labda jobbra kanyarodott és a hiba miatt a Bills szezonja véget ért.

 

A Chiefs lefuttatta az órát és most már zsinórban hatodik AFC Főcsoport döntőjére készülhet, vasárnap este az első helyen kiemelt Baltimore Ravens otthonában kell kivívni a Super Bowl részvételt. Évek óta nagyon emlékezetes mérkőzéseket vív egymással a Chiefs és a Bills csapat és ez ma hajnalban sem volt másképpen.

Ezt a meccset azonban néhány érdekes játék és Bass hibája árnyékolta be. A Steelers elleni Super Wild Card győzelem során elhibázott két mezőnygól kísérletét már majdnem elfelejtették, de a mostanit már nem fogják.

A Bills győzelmi kényszerben volt régóta. A Patriots elleni csúfos vereség után 6-6-ra esett vissza a mérlegük és hihetetlenül nagyot meneteltek hajnalig. Sokan úgy gondolták, hogy ők - és nem a Chiefs - jelentik a legnagyobb veszélyt a Ravensre az AFC oldalán de a sok hiba megpecsételte a sorukat.

Nem nagyobb fájdalom mint a pár éve történt 13 másodperces vereség de erre is biztosan sokáig emlékezni fognak. És persze nem jó szájízzel.

Fotó: sportingnews.com