A Chargerstől érkezik az Eagles új támadó koordinátora

A Philadelphia Eagles dominált az alapszakasz elején és a 10-1-es mérlegük után azt gondolhattuk, hogy idén is Super Bowl-t fognak játszani. Az alapszakasz végére azonban szétesett a támadójátékuk és az első playoff mérkőzésen véget is ért a szezonjuk.

Ezt követően egyik koordinátor sem maradhatott. A védelem oldalára egy igazán tapasztalt edző érkezett Vic Fangio személyében. A Miami Dolphins védőkoordintárora volt a szezonban de koordinátorként 20 éves tapasztalattal rendelkezik és három szezonon keresztül a Denver Broncos vezetőedzője volt.

Támadó oldalra a rutin helyett a fiatalság mellett döntöttek. Több forrás is beszámolt róla, hogy a Los Angeles Chargers koordinátora, Kellen Moore lesz a Sasok következő támadó koordinátora. A 35 éves Moore irányítóként a Detroit Lions és a Dallas Cowboys játékosa volt (összesen 3 mérkőzésen játszott) de edzőként sokkal sikeresebb az NFL-ben.

30 évesen visszavonult majd a Dallas Cowboys irányító edzője, utána pedig három szezonon keresztül a csapat támadó koordinátora lett. A Cowboys támadóegysége kétszer is ligaelső volt a szerzett yardok tekintetében. Tavaly váltott csapatot és csatlakozott a Chargershez de Justin Herbert sérülése megpecsételte a csapat szezonját. Az eddigi munkája alapján jövőre egy erős Eagles támadóegységre számíthatunk.

422934933_410282224850694_2092886863918901318_n.jpeg

Fotó: dawgsbynature.com