A tulajdonos engedélyezte, hogy a Raiders felcseréljen egy irányítóért

A Las Vegas Raiders tavaly elküldte elküldte Derek Carr-t aki hosszú éveken keresztül megoldotta a csapat problémáit irányító poszton. Persze nem Top irányító de véleményem szerint stabilitást hozott a játéka. Főleg azok után mondom stabilnak Carr-t ami a távozása után következett.

Szerződtették Jimmy Garoppolo-t de nem vált be. Olyannyira bust lett, hogy a vezetőedző és a general manager távozása után a szezon második felében már nem is játszott. Idén Gardner Minshew érkezett aki biztosan nem jelent megoldást mint kezdő QB.

Tehát azonnal kell egy irányító és az ESPN szerint Mark Davis csapattulajdonos engedélyzte Tom Telesco general manager és Antonio Pierce vezetőedző számára, hogy egy irányító kiválasztásáért feljebb mozoghatnak a jövő heti Drafton.

Az első helyen a Bears és a második helyen a Commanders biztosan irányítót választ. Így ezeket a helyeket nem lehet megszerezni. A harmadik helyen a Patriots-tól is irányítót várnak de a Hazafiak esetében sok szakértő véleménye szerint benne van egy hátracsere. Ez a legmagasabb hely ami elvileg elérhető egy irányítóra vadászó csapat számára.

A Raiders előtt a Giants, a Titans, a Vikings és a Broncos választhat QB-t. Az első három helyen szinte biztosan kimegy egy irányító. Jayden Daniels vagy JJ McCarthy lehet a Fosztogatók célpontja. A Cardinals 4., vagy a Chargers 5. helye a legmagasabb ami biztosan elérhető de nem lesz olcsó mert a Raiders a 13. cetlit birtokolja.

Fotó: justblogbaby.com, raiders.com