Davante Adams-ért második kört kér a Raiders

Davante Adams a múlt héten cserét kért a Las Vegas Raiders vezetőségétől. Igazából a hír nem okozott óriási meglepetést, egy ideje már sejteni lehetett, hogy az elkapó sokáig nem marad a Bűn városában. Az egyik fő kérdés ilyen esetben, hogy mennyit is kérnek az adott játékosért.

A hírek szerint egy második körös választást és pár késői körös picket várnak. A lényeg a második körös cetliben van. Adams két évvel ezelőtt egy első és egy második körös Draft cetliért érkezett de jelen helyzetben az első kört el lehet felejteni.

A második kör igazából nem sok egy ilyen játékosért de a szerződése probléma lehet. A megszerzése után ötéves, 141.25 millió dolláros szerződést kötöttek vele. A Raiders ráadásul nem járna rosszul Adams távozásával mert a fizetési sapkában elfoglalt összeg nagy részétől megszabadulnának.

A fő kérdés az, hogy melyik csapatnál folytathatja. A New York Jets és a New Orleans Saints csapatát favorizálja az elkapó mert együtt játszhatna az egyik korábbi irányítójával. De felmerült a Kansas City Chiefs, a Buffalo Bills és a Dallas Cowboys csapata is. Van amelyiket már cáfolták de azért várjuk meg a végét. A Raiders vezetősége szeretné hamar lezárni az ügyet, a héten szeretnének pontot tenni a végére.

Fotó: