Daniel Jones megúszta az első kört

Az első kört mindenképpen megúszta az irányító. Minden adott volt ahhoz, hogy a New York Giants megtalálja Daniel Jones helyettesét. Ehelyett hatalmas bizalmat szavaztak neki azzal, hogy az LSU wide receiverét, Malik Nabers-t választották a hatodik helyen.

Ez egy kicsit meglepő, tekintve, hogy mekkora hype volt a Michigan irányítójának, J.J. McCarthy-nak a New Yorki draftolása körül, de a Giants general managere Joe Schoen és vezetőedzője Brian Daboll egyértelműen úgy döntött, hogy nem Jones a csapat legnagyobb problémája.

Jones hatodik profi szezonját azzal a tudattal kezdi meg, hogy több segítség van körülötte, mint valaha. A Giants a holtszezon elején nagy összegeket fektetett be a támadósorba.

Devin Singletary-t feladata lesz, hogy kompenzálja a futó Saquon Barkley elvesztését. Most pedig itt van Nabers akit néhány megfigyelő az évfolyam legjobb wide receiverének tart. Ez azt jelenti, hogy nincs több kifogás Jones számára. Probléma viszont, hogy egész pályafutása során sérülésekkel küzdött és a tavalyi szezonban 11 meccset hagyott ki, mert elszakadt a keresztszalag a jobb térdében.

Két napon belül kiderül, hogy tényleg ennyire bíznak benne vagy csak az első körben nem akartak irányítót választani.

Fotó: cbssports.com, theatletic.com