A még elérhető szabadügynök running back-ek

Már több mint másfél hónapja nyílt meg a szabadügynök piac, de még mindig rengeteg jó játékos van csapat nélkül. Különösen sok jó képességű running back van még szabadon. Az NFL.com összeállított egy listát a legjobb 5 szabad futóról.

Tim Hightower (25 éves). Tavaly érkezett a Washington Redskins csapatához az Arizona Cardinalstól, de októberben elszakadt a térdszalagja és ez véget is vetett a szezonjának. Egyaránt használható futókén és elkapóként is. A Redskins tervei között szerepel, hogy hosszabbítanak vele, persze csak a megfelelő összegért, de erre a mai napig nem került sor.

Ryan Grant (29 éves). A Green Bay Packers volt játékosa iránt nagy a kereslet, de még mindig csapat nélkül van. A Detroit Lions és a New England Patriots érdeklődik a futó iránt. Korábban alapembernek számított a Packers támadósorában, de a 2010-es bokasérülése óta egyre kevesebb futókísérlethez jutott Green Bayben.

Joseph Addai (29 éves). Addai a Colts nagytakarításának egyik áldozata volt. Éveken keresztül megbízhatóan termelte a futott yardokat, de könnyen megsérült. A sérülések miatt egy kicsit félnek tőle a csapatok. Peyton Manning tegnapi nyilatkozata szerint Addai a Patriots játékosa lesz, ahol nem is régen látogatóban járt.

Cedric Benson (29 éves). Cincinnati Bengals korábbi futója az utóbbi három év mindegyikében átlépte az 1000 futott yardot. 1,251 yard 2009-ben, 1,111 yard 2010-ben és 1,067 a tavalyi évben. Bárhova is került valószínűleg kezdő running backnek szerződtetik majd.

LaDainian Tomlinson (32 éves). Egyértelműen a legnagyobb név a listán. Az egykori alapszakasz MVP korábban kijelentette, hogy szeretne még az NFL-ben szerepelni, de csak egy bajnok esélyes csapatot tud elképzelni magának. Egy tegnapi interjúban közölte, hogy 95% az esélye, hogy visszavonul. De azt hozzátette, hogy egy jó csapat hívásának nem tudna ellenállni.

(nfl.com)