Marvin Jones készen áll a visszatérésre

A Cincinnati Bengals wide receivere boka és lábsérülés miatt kénytelen volt kihagyni az egész tavalyi szezont de elmondása szerint a következő szezonban biztosan számíthatnak majd a szolgálataira.

Az elkapó elmondása szerint az OTA programokra már vissza fogja nyerni a régi formáját.

Az elkapót a 2012-es Draft ötödik körében választotta ki a Bengals és az A.J. Green - Mohamed Sanu páros mellett a csapat egyik legbiztosabb elkapójává nőtte ki magát.

2013-ban, második profi szezonjában 712 elkapott yardot (14 yardot átlagolt elkapásonként) és 10 elkapott touchdownt szerzett. Kiesését megsínylette a Bengals hiszen Green és Sanu mellé nem találtak megfelelő harmadik számú játékost és a két kezdő elkapót is kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták a tavalyi szezon során.

Az elkapóival kapcsolatos sérülések természetesen meglátszottak Andy Dalton játékán is. Az irányító 2013-ban 33 touchdown passzt adott de ez a szám a tavalyi szezonban 19-re esett vissza.

"Már zöld jelzést kaptam az edzésekhez és csak annyira van szükségem, hogy visszatérjek oda ahova valójában tartozom. Vissza kell szereznem a korábbi formámat. Meglepődtem a folyamat sikerességén és biztos vagyok benne, hogy hamarosan éles leszek." - nyilatkozta Jones a csapat hivatalos weboldalának.

(profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: bengals.com)