A Chargers 28 millióért hosszabbított a támadófalemberével

A San Diego Chargers tegnap bejelentette, hogy szerződést hosszabbított left tacklejével King Dunlap-el. A támadófalember négyéves, 28 millió dolláros szerződést kötött a csapatával.

A jelenleg 29 éves Dunlap-et a 2008-as Draft hetedik körében választotta ki a Philadelphia Eagles és két éve lett a Chargers játékosa. Akkoriban kétéves, 3.7 millió dolláros szerződést kötöttek vele így a mostani szerződéshosszabbítás igencsak megemelte a játékos fizetését.

"Örülök, hogy visszatérhetek a Chargers-hez. Nem tudom eléggé kifejezni a hálámat Dean Spanos-nak (elnök), Tom Telesco-nak (general manager), (Mike) McCoy-nak (vezetőedző) és Joe D-nek (D'Alessandris), hogy ideáig eljuthattam. Ez nagy megtiszteltetés a számomra és készen állok rá, hogy visszamenjek dolgozni.

Dunlap a tavalyi szezon összes mérkőzésén kezdőként lépett pályára és jó teljesítményének köszönhetően megválasztották a csapat legjobb falemberének. A jó teljesítményét kitűnően példázza, hogy 625 passzkísérletnél mindössze csak 3 sacket engedélyezett a Pro Football Focus statisztikái szerint.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)