Tre'Davious White a Ramsnél folytatja a pályafutását

Tre'Davious White megtalálta az új csapatát. A kétszeres Pro Bowl cornerback egyéves szerződést köt a Los Angeles Ramsszel, amely akár 10 millió dollárt is érhet - jelentette hajnalban az NFL Network Insidere Mike Garafolo egy forrásra hivatkozva.

Ez egy nagy nevű érkezőt jelent a Rams számára mivel Aaron Donald visszavonulása után újjá akarják alakítani a védekező egységüket és White számára ez egy jó lehetőség, hogy újraindítsa egykor felemelkedő karrierjét.

A 29 éves White 2017-ben a Buffalo Billsnél kezdett és a második helyen végzett az év újonca címért folytatott versenyben. Hat interceptionnel vezette az NFL-t 2019-ben, ez volt az egyetlen All-Pro idénye és első Pro Bowl-szezonja, majd a következő szezonban újabb három pickkel ismét bekerült a Pro Bowlba.

Első négy szezonja során 61 mérkőzésen játszott. Aztán jöttek a sérülések. Tizenegy mérkőzés után 2021-ben White-nak elszakadt a keresztszalagja hálaadáskor. 2022-ben 6 alapszakasz meccsen lépett pályára, majd újabb brutális sérülés amikor 2023-ban 4 meccset követően elszakadt az Achilles-ína.

Fotó: nfl.com