Lotulelei korábban befejezte az edzést sérülés miatt

A defensive tackle Star Lotulelei korábban befejezte az edzést hétfőn, miután szenvedett attól, amit a vezetőedző Ron Rivera láb fájdalomnak nevezett.

"Ez csak most kezdett el fájni." magyarázta Rivera. "Az orvosok úgy gondolták, hogy jobb lenne, ha kivennénk az edzésből, a biztonság kedvéért. Nagyon optimisták vagyunk ezzel kapcsolatban."

A fájdalom Lotulelei jobb lábában jelentkezett - ugyanabban a lábában, amelyik megsérült az edzésen a tavalyi, Seattle Seahawks elleni NFC Divisional Playoff mérkőzésre való felkészülés során.

Lotulelei három meccset is kihagyott a jobb bokájának sérülése miatt tavaly.

"Star-nak stressz-reakció jelentkezett a lábában. Óvatosnak kell lennünk. Járógipszet kapott és újra fogja értékelni a lábát egy pár héten belül." tette hozzá az erőnléti edző Ryan Vermillion.

A másik defensive tackle, Kawann Short a harmadik egymást követő edzést hagyta ki hátfájdalmak miatt, de Rivera úgy véli, hogy vissza fog térni az edzésekhez hamarosan.

"KK közel van hozzá." mondta Rivera. "Elmegy az orvoshoz holnap Charlotte-ban. Minden nagyon pozitívnak tűnik."

Houston visszatért: A cornerback Chris Houston, aki kihagyta a vasárnapi edzést, és pihentette a lábujj sérülését, újra edzett hétfőn.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: catscratchreader.com