Jayden Daniels nem akar a Commanders-nél játszani, Fosztogató akar lenni

Jövő héten Draft, a Washington Commanders birtokolja a második választás jogát és biztosan irányítót fognak választani a játékosbörze elején. A szakértők tippje szerint Jayden Daniels lesz a választottjuk azonban az irányító nem örülne a választásnak.

A hírek szerint az LSU játékosa nem akar a fővárosban játszani. Ez azért önmagában is érdekes mert a kollektív szerződés aláírása óta nem igazán hallhattunk ilyen híreket. A leghíresebb csapatot visszautasító játékos Eli Manning volt aki közölte, hogy nem fog a San Diego Chargersnél játszani. Így miután kiválasztották az 1/1-es helyen elcserélték a New York Giants-el.

Daniels nagyon nem akarja, hogy kiválassza a Commanders de a Las Vegas Raiders-nek viszont nagyon örülne. Antonio Pierce vezetőedzővel már dolgozott együtt az Arizona Staten (Daniels az LSU előtt játszott az egyetemen) és a személyes kapcsolatuk miatt Fosztogatóként szeretné megkezdeni a pályafutását.

Az irányító hozzállása igencsak megbolondíthatja a Draft elejét ugyanis ha ennyire nem akar a fővárosba költözni akkor felesleges kiválasztani és csúszni fog. A Patriots harmadik, vagy a Cardinals negyedik helyén is elérhető lesz. Ezeket a helyeket lesz érdemes megcélozni.

Fotó: twitter.com