Marvin Jones nem ad kedvezményt a csapatának

A Cincinnati Bengals fiatal játékosának Marvin Jones-nak az offseasonban lejár a szerződése és szívesen visszatérne a csapatához de persze azért nem midenáron. És itt természetesen anyagi okokra kell gondolni.

Jones rövid pályafutása legjobb szezonján van túl így jó esélyei lennének a szabadügynökpiacon is. Lábsérülés miatt ki kellett hagynia a két évvel ezelőtti szezont de azt megelőzően 712 elkapott yardot, tavaly pedig 816 elkapott yardot szerzett.

"Nagyon szívesen visszatérnék de jelen pillanatban szabadügynök vagyok, egyértelműen nincs kedvezmény a hazaiak számára. Nem lenne jó számomra ha legalább egy kicsit nem mártóznék meg a szabadügynökpiacban. Szóval ez egy izgalmas folyamat lesz." - nyilatkozta Jones.

Jones szempontjából teljesen érhető a kijelentés. Nem kell érzelmi döntést hoznia mert az idei piac nem bővelkedik minőségi receiverekben. Ha a Chicago Bears nem hosszabbít vagy nem ad franchise taget Alshon Jeffery-nek akkor (talán) Mohamed Sanu, Jermaine Kearse és Percy Harvin mellett a piac legkeresettebb elkapója lehet.

Jones-t a 2012-es Draft ötödik körében választotta ki a Bengals így 2.262 millió dolláros szerződéssel játszott a profik között. Az újonc fizetésével a 235 elkapó között a 142. helyen áll de biztosan előkelőbb helyen fog állni bárhol is játszik majd a következő szezonban.

(nfl.com, Fotó rantsport.com)