A Patriots elcserélheti a harmadik választást

A Draft első két helyén a Chicago Bears és a Washington Commanders választ és mivel mindkét csapatnak nagy szüksége van irányítóra így az első két választás biztosan nem elcserélhető. A harmadik választással azonban már más a helyzet.

A harmadik helyen a New England Patriots áll, nekik is nagy szükségük van egy irányítóra de Foxboroughban nem akarnak mindenáron QB-t szerezni. Erről Eliot Wolf beszélt aki hivatalosan nem general manager de Ő fogja ellátni a feladatokat.

Wolf elmondta, hogy nem akarnak mindenáron irányítót választani és tárgyalásokat folytatnak a pick cseréjéről. Az offseason korábbi részeiben is szóba hozták a Patriots-t más csapatokkal egy esetleges hátracsere ügyében de konkrét lépés még nem történt. Persze nagyon sokat fog befolyásolni a helyzeten, hogy mit ajánlanak az érdeklődő csapatok.

A New York Giants, a Minnesota Vikings, a Denver Broncos és a Las Vegas Raiders lehet partner a harmadik választás elcserélésében. A célpont pedig Drake Maye és J.J. McCarthy lehet. A várakozások szerint Caleb Williams lesz az első, Jayden Daniels pedig a második választott.

A Patsnek nagyon nagy szüksége van irányítóra de ha elengedik az idei szezont akkor nem rossz ötlet cserélni. A keret több sebből vérzik és nehéz a sorsolásuk. Egy gyenge szezon néz ki nekik így jövőre is a Draft elején fognak szerepelni (ha nem az első helyen). Ha idén fel tudnak tankolni akkor jövőre alaposan bevásárolhatnak.

Fotó: si.com