A Seahawks 37 millió dollárért hosszabbított az elkapójával

A Seattle Seahawks kapcsán idén főként arról lehetett hallani, hogy elengedték a régi játékosaikat azonban ma változott a helyzet. Bejelentették, hogy hároméves, 37.8 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötöttek elkapójukkal Tyler Lockett-el.

A szerződés alapból 31.8 millió dollárt tartalmaz, az ösztönzők teljesítésével további 6 millió dollárt vághat zsebre az elkapó. Lockett szerződése 20 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Az elkapó idén lép négyéves újonc szerződésének utolsó évébe amelyben 705 ezer dollárt keres.

Lockett-et a 2015-ös Draft harmadik körében választotta ki a Seahawks. Az eddigi három szezonjában csak egyetlen mérkőzésről hiányzott, 137 elkapásból 1.816 elkapott yardot, 9 elkapott és 1 futott touchdownt szerzett. Emellett 1 punt és 2 kickoff return touchdownt is összehozott.

Paul Richardson távozásával és a mostani hosszabbítással egyértelműen Lockett lesz a Seahawks kezdő elkapója. Mellette Jaron Brown, mögöttük pedig Brandon Marshall következhet a Seahawks depth chartján.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: twitter.com