NFL HUNGARY

2024.ápr.26.
Írta: nflfan komment

A Draft első körének választottjai

Véget ért a várakozás és hajnalban megrendezték az idei Draft első körét. A játékosbörze elején, a várakozásokkal ellentétben, nem történt csere de azért voltak meglepetések. 32 játékos már tudja, hogy melyik csapatnál fogja megkezdeni a pályafutását. 

Tovább
Címkék: draft2024

Draft prospectek: J.J. McCarthy, QB (Michigan)

Minden évben van néhány játékos, akiknek az egyetemi szezon befejezése után nagyot változik a megítélése. Idén J.J. McCarthy az egyik ilyen, hiszen egy 2. körös játékosból szépen lassan potenciális top 5 választott lett. Szinte biztosan az ő nevével fogunk a leggyakrabban találkozni a draftig, így itt az idő az ismertetésére.

Tovább

Spencer Rattler lehet a titkos favorit a Vikings számára?

A várakozások ellenére lehet, hogy nem is top prospectként rangsorolt irányítóra hajt a Vikings, lehet hogy van egy titkos favorit. Mivan akkor, ha a Vikings vezetése teljesen szembemegy a várakozásokkal és az első körben nem, hogy nem cserél fel top helyre, de még irányítót sem választ?

Tovább

BREAKING: Zach Wilson a Broncos játékosa

Sokáig kellett rá várni de új csapatot talált magának Zach Wilson. A New York Jets korábbi 2. helyen kiválasztott irányítója a Denver Broncos játékosa lett. Az irányító mellett a Jets átadja az idei hetedik körös választását (256. pick) és megkapja a Denver Broncos (207. pick) hatodik körös választását.

Tovább
süti beállítások módosítása