Rice szerint a Vikings nem marasztalta

Sidney Rice a Seattle Seahawks nemrég igazolt Wide Receivere (elkapója) legutóbbi nyilatkozatában kifejtette miért nem volt nehéz a klubváltás. Állítása szerint a Vikingek az egész tavalyi szezon során hitegették őt. Folyamatosan csak azt hallotta, hogy meg akarják őt tartani és nemsokára elkezdik a tárgyalásokat, azonban semmi sem történt. Így Rice elgondolkodott, hogy vajon tényleg kell-e a Vikingsnak.

A tavalyi 10 utolsó alapszakasz mérkőzést ki kellett hagynia sérülés miatt így valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy a Vikings ilyen könnyen elengedte egyik legjobb elkapóját. A Vikings 120.4 millió dollárral zárta a fizetési sapkát így kapva kaptak a Seattle érdeklődésén és szabadügynökké tették. Egy évvel korábban, tehát a 2009-es alapszakaszban, 83 elkapása volt amivel 1312 yardot 8 TD-t szerzett és a Pro Bowl keretbe is beválasztották.

Rice nem az egyedüli Vikings aki Minnesotából Seattle költözött a nyáron. Korábban ugyanígy döntött Tarvaris Jackson irányító és Darrell Bevell defensive coordinator. Ricenak jelenleg egy ötéves 41 millió dolláros szerződése van a Seattle Seahawks-al.(nfl.com)