NFL 5. hét - Tippsor

Az ötödik héttől elindul a csapatok pihentetése is ami lehet, hogy rossz lesz a Dolphinsnak és a Ramsnek hiszen a forduló után ők lehetnek a nyeretlen csapatok, viszont több idejük van összekapni a csapatukat. Valószínűleg a két veretlen csapat továbbra is az marad, de egyiknek sem egyszerű dolga. A másik két nyeretlen csapatnak viszont kötelező a mostani forduló. A Colts és a Vikings is hazai pályán fogadja a nem túl acélosan kezdő Kansas City és az Arizona csapatát. Nagy meglepetés lenne ha ezen a héten nem tudna győzni a Saints, a Bengals, a Giants és a Chargers.

A többi mérkőzés végeredményét viszont nagyon nehéz megtippelni. A nagyon jó kezdő Bills a szezon előtt alaposan megerősített és komoly Super Bowl esélyesként elkönyvelt, azonban nagyon rosszul kezdő Eaglest fogadja akinek létkérdés megszakítani a rossz sorozatát. A két meglepetésre jól kezdő csapat mérkőzésén a Houston tűnik (egy nagyon kicsit) esélyesebbnek már csak a hazai pálya miatt és ha meg tudják állítani a Raiders futásait akkor sima győzelem is lehet. A tavalyi döntős Steelers jelenleg utolsó a csoportjában amin mindenféleképpen javítani akarnak és ehhez fontos lesz, hogy több pontot szerezzenek mint az eddigi mérkőzéseken (mérkőzésenként 16 szerezett pont). A nap egyik rangadója a csoportrivális Pats és Jets összecsapása ahol egyik csapat győzelme sem okozna meglepetést senkinek, de talán a Jets számít esélyesebbnek a kevesebb sérült játékos miatt.

Buffalo Bills - Philadelphia Eagles   2

Carolina Panthers - New Orleans Saints   2

Houston Texans - Oakland Raiders   1

Indianapolis Colts - Kansas City Chiefs   1

Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals   2

Minnesota Vikings - Arizona Cardinals   1

New York Giants - Seattle Seahawks   1

Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans   1

San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers   1

Denver Broncos - San Diego Chargers   2

New England Patriots - New York Jets   2

Atlanta Falcons - Green Bay Packers   2

Detroit Lions - Chicago Bears   1

Pihenő csapatok: Baltimore Ravens, Cleveland Browns, Dallas Cowboys, Miami Dolphins, St. Louis Rams, Washington Redskins

(nfl.com)