Nyert a Raiders, a Ravens, a Texans és a Cardinals is

Az Oakland Raiders-t a Miami Dolphins ütötte ki. A floridai alakulat az első három negyedben 34 pontot szerzett és egyetlen egyet sem engedélyezett ellenfelének. A Dolphins futója, Reggie Bush 100 yarddal és 1 TD-vel fejezte be az összecsapást. A Raiders az utolsó negyedben 14 pontot szerzett.

A Baltimore Ravens hozta a kötelezőt. Joe Flacco-ék 24-10-re verték meg a Cleveland
Browns-t. A mérkőzés legszebb játékát, a Ravens cornerbackje, Lardarius Webb mutatta be. Az utolsó negyedben a huszonhat esztendős játékos egy 68 yardos punt visszahordás után szerzett hatpontost. A Baltimore újonc védője, Pernell McPhee is remekelt. A huszonkét esztendős védő kétszer sackkelte az ellenfél irányítóját.

A Houston Texanst (9-3) semmi sem állíthatja meg. Mint ismert a csapat első két irányítója, Matt Schaub és Matt Leinart is lesérült, így az Atlanta Falcons ellen a harmadik számú QB, T.J. Yates játszott. A Texans-ból kiemelkedett Arian Foster és Andre Johnson is. A futó 111 yarddal és 1 touchdownnal, míg az elkapó 97 yarddal fejezte be a mérkőzést. A másik oldalon a rutinos tight end, Tony Gonzalez remekelt. A harmincöt esztendős játékos 100 elkapott yarddal zárta az összecsapást.

Remek színvonalú találkozón szakította meg a Dallas Cowboys négy mérkőzéses győzelmi sorozatát az Arizona Cardinals. A rendes játékidőben 13-13-ra végeztek a csapatok, majd a hosszabbításban LaRod Stephens-Howling végigszlalomozva mindenkin touchdownt szerzett Kevin Kolb 52 yardos passzából.

(sport365.hu)