Több sérültje is van a bajnoknak

A címvédő Green Bay Packers tight endjének Jermichael Finleynek a bal térde még mindig nem 100 százalékos, a tegnapi edzésen nem is vett részt de mindeféleképpen játszani szeretne a Detroit Lions elleni szezonzárón. A Packers edzője Mike McCarthy valószínűleg pihentetni fogja húzóembereit, hiszen már biztosítva van az NFC első helye.

A defensive end Ryan Pickett a tegnapi napon már edzésbe állt. Ez volt az első edzése a december 11.-ei Oakland Raiders ellen elszenvedett sérülése óta. Rajta kívül a térdín problémákkal küzdő left end Chad Clifton is edzésbe állt a tegnapi napon.

A Packers nagy problémája hogy négy kezdő játékosuk a Wide receiver Greg Jennings (térd), Randall Cobb (ágyék), a running back James Starks (térd) és a right tackle Bryan Bulaga (térd) mind kihagyták a tegnapi edzésnapot. McCarthy nyilatkozata szerint Jennings még nincs olyan állapotban, hogy pályára léphessen a hétvégén. Bulaga játékára sem lehet számítani, azonban a tackle előreláthatóan már végezhet edzésmunkát a holnapi napon.

(nfl.com)