Rövid hírek - 2012. 02. 02.

- A New York Giants running backje Ahmad Bradshaw és a linebacker Jacquian Williams is csak limitált edzésmunkára volt képes a tegnapi napon. Mellettük még sérüléssel bajlódik a döntőbe jutott csapatból a cornerback Corey Webster (térd), a defensive end Osi Umenyiora (térd/boka) és a wide receiver Hakeem Nicks (váll) is.

A hírek szerint javul Rob Gronkowski állapota, de még mindig nem végzett teljes edzést. A tight endnek ez már a sokadik kihagyott edzése volt így kérdéses a hétvégi játéka. Mellette még a tackle Sebastian Vollmerés a left tackle Matt Light bajlódik kisebb nagyobb sérüléssel.

A New York Giants defensive endjét Osi Umenyiora-t az NFL 20.000 dollárra büntette mert nem jelent meg a szerda reggeli interjún.

Az új Colts offensive koordinátor Bruce Arians nyilatkozata szerint amennyiben fiatal irányítót draftolnak akkor meg kell neki adni az esélyt a bizonyításra az első pillanattól kezdve. Ez sem egy Peyton Manning számára kedvező megnyilvánulás.

A Buffalo Bills hosszabbított Garrison Sanbornnal

Avril nem akar franchise tag-et

A Cincinnati Bengals wide receivere, Jerome Simpson ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott kábítószer birtoklási vádakkal szemben. A negyedik NFL szezonját befejező elkapót még január 19.-én állították elő és a hírek szerint 2 és fél font marihuána volt a birtokában.

Flacco és Rice szerződését meghosszabbítja a Ravens

A Chicago Bearsinterjúra hívta Jim Zornt az irányító edzői poszttal kapcsolatban, azonban a Kansas City Chiefs nem akarja elengedni az edzőt. Zorn korábban dolgozott a Seattle Seahawks és a Baltimore Ravens csapatánál mint irányító edző és két éven keresztül a Washington Redskins vezetőedzője volt.

A Carolina Panthers 1995 után lecseréli a logóját

Teljessé vált a Falcons edzői stábja

A Bills áttér a 4-3-es védekezési sémára