Szabadügynökök: Kansas City Chiefs

A Kansas City Chiefs csapatánál is több kezdő játékos szerződése jár le pár hét múlva. Két beugró irányító is köztük van. Tyler Palko volt az első aki helyettesítette Matt Cassel kezdőirányítót, miután sérülése miatt nem tudta végigjátszani a szezont. Majd megszerezték Kyle Ortont a Denver Broncos csapatától. Azonban egyik irányító sem váltotta meg a világot Kansasben, így mindkettő mehet. Vagy mivel tartalékirányítóra szükség van, az egyik játékossal valószínűleg szerződést fognak hosszabbítani és várhatóan az olcsóbbal.

A csapat egyértelműen legfontosabb lejáró szerződésű játékosa a wide receiver Dwayne Bowe. A 27 éves Bowe az ötödik NFL szezonját fejezte be. Az idei alapszakaszban 1159 elkapott yardot és 5 touchdownt szerzett. Mindegyik évében (amikor nem hátráltatta sérülés) 1000 yard közelébe jutott vagy rendzserint átlépte azt, így mindenféleképpen meg kell tartani.

További két rendkívül fontos játékost találunk a védelemben. A linebacker Jovan Belcher és a cornerback Brandon Carr is kiérdemelte a hosszabbítást. Mindkét játékos kizárólag a Kansas City Chiefs csapatában játszott. Belcher 24 éves, 3 éve játszik az NFL-ben és az idei alapszakaszban 87 tackleje volt. Carr 25 éves, 4 éve játszik az NFL-ben és az idei alapszakaszban 45 tackleje és 4 interceptionje volt.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra.

QB Tyler Palko

QB Kyle Orton

RB Jackie Battle

RB Thomas Jones

FB Le'Ron McClain

WR Dwayne Bowe

WR Jerheme Urban

TE Anthony Becht

TE Jake O'Connell

TE Leonard Pope

OT Ryan O'Callaghan

OT Barry Richardson

OC Casey Wiegmann

DE Wallace Gilberry

DT Amon Gordon

DT Kelly Gregg

CB Brandon Carr

LB Jovan Belcher

CB Travis Daniels

S Jon McGraw

S Sabby Piscitelli

S Reshard Langford