Mi lesz Carl Nicks-el?

A New Orleans Saints guardja Carl Nicks korábban kijelentette, hogy számára ez az offseason a pénzről fog szólni. Nick négy éve játszik az NFL-ben és mindvégig a Saints játékosa volt. A 26 éves játékos egyértelműen kedzőnek számít, jól érzi magát a csapatnál, a csapat megbecsüli, de valamiért mégis távozni akar. És ez nem más mint a korábban említett pénz.

A New Orleans-i WWL rádiónak adott nyilatkozatában közölte, hogy "az NFL legjobban guardja akar lenni". Jelenleg Logan Mankins az NFL legjobban fizetett guardja aki tavaly írta alá hatéves, 51 millió dolláros szerződését a New England Patriotsal. A franchise taget Drew Brees kapta, a fizetési sapkában csak 5.2 millió szabad hely (vasárnapi hivatalos adat) van és mindent figyelembe véve biztosra vehető Nicks távozása.

De akkor merre tovább? A hírek szerint két csapat is élénken érdeklődik a kétszeres Pro Bowl és All-Pro játékos iránt. A tegnapi naptól hivatalosan is szabadügynöknek számító guard a Tampa Bay Buccaneers és a Philadelphia Eagles csapatához fog ellátogatni. Az általa kért fizetést körülbelül 8 és 9 millió dollárra becsülik.

A New Orleans Saints már ki is szemelte Nicks pótlására Ben Grubbs-t, a Baltimore Ravens játékosát. Grubbs két évvel idősebb mint Nicks és ötödik profi szezonját fejezte be. Nickshez hasonlóan Grubbs is kezdőnek számít csapatában.

(nfl.com)