Freeman hosszabbítani akar a Buccaneers-el

A Tampa Bay Buccaneers irányítója, Josh Freeman már most újra akarja tárgyalni a szerződését. Freeman szerződéséből még év hátra van, de már most be kívánja magát biztosítani. A játékos kívánságáról Freeman édesapja és egyben ügynöke, Ron Freeman számolt be a "Tampa Bay Times"-nak. A Buccaneers az utóbbi hetekben több nagy összegű szerződést is mgkötött, így az irányítónak is esélye van egy új szerződésre. Az értesülések szerint Freeman 2012-ben 8.58 milliót és 2013-ban 10.45 millió dollárt fog keresni.

A 2009-es Draft 17-ik választottja volt Josh Freeman. A tavalyi alapszakaszban 25 touchdownt passzolt és mindössze 10 alkalommal adta el a labdát. Nagyban hozzásegítette csapatát a 10-6-os mérleg eléréséhez. A tavalyi szezonja már közel sem sikerült ilyen jól. Igaz, hogy majdnem 150 yarddal (egyel kevesebb mérkőzésen) többet passzolt, de csak 16 touchdownt passzt adott és 22-szer eladta a labdát. Visszaesése a csapaton is meglátszott hiszen csak 4-12-es alapszakasz mérleget értek el.

A Buccaneers az utóbbi hetekben rengetegért, egészen pontosan 140 millió dollár értékben írt alá új szerződéseket. Megszerezték a wide receiver Vincent Jacksont, a guard Carl Nickst és a cornerback Eric Wright-ot. Viszonyításképpen a Freemannel egy évben draftolt Mark Sanchez nemrég írta alá szerződéshosszabbítását ami 40.5 millió dollárt jelenthet (maximálisan) a Jets játékosának.

(nfl.com)