Kire van szükség? - Chicago Bears

A Chicao Bears tavaly novemberben még komoly rájátszás esélyes csapatnak számított, hiszen 7-3-as mérleggel álltak. Viszont ekkor jött Jay Cutler sérülése és a csapat a következő 5 mérkőzését elvesztette. Nehézkesen kezdte az évet és nagyon rosszul zárta. Ennek megfelelően a csapat szerződtette Jason Campbell-t tartalék irányítónak, hiszen Cutlernél mindig benne a sérülés veszélye.

Az új general manager Phil Emery megszerezte, Devin Hester és Johnny Knox mellé, Brandon Marshall-t a Miami Dolphins csapatától egy 2012-es és 2013-as harmadik körös Draft pickért. Továbbá sikerült szerződtetniük az Oakland Raiders csapatától Michael Bush running backet, aki Matt Forteval egy igen ütőképes párost alkothat a következő szezonban. Viszont a támadószekcióban a fal megerősítése a legfontosabb, de ez már évek óta nagy probléma a Bearsnél. Jó offensive tackle és guaKör mindenképpen ráfér a csapatra.

A Bears mindig is a kőkemény védelméről volt ismert, ami a tavalyi évben megváltozott. A futás ellen jól működtek, a Chicago-i védősor 5. volt. Viszont a passz elleni védekezésük már 28. volt. Julius Peppersnek 11 sackje volt, de nem volt rajta kívül még egy jól működő pass rusherük. Conerback poszton Tim Jennings visszatér a következő szezonban is, de rossz hír a csapat szurkolói számára, hogy elvesztették Zackary Bowmant és Corey Graham-et. Így szükség van cornerbackre, sőt talán ez a Draft legfontosabb feladata.

A Bearsnek CB, DE, OT, OG játékosra van szüksége.

A Bears választásai:

Kör 1, Pick 19 (19)

Kör 2, Pick 18 (50)

Kör 3, Pick 16 (79)

Kör 4, Pick 16 (111)

Kör 5, Pick 15 (150)

Kör 6, Pick 14 (184)

Kör 7, Pick 13 (220)

(nfl.com)