Elindult az NFL Hungary Videótár

A mai naptól elérhető az NFL Hungary aloldala a Videótár. Az alblogon csak videók szerepelnek amik a blogban megjelenő írásokhoz kapcsolódnak. Továbbá az új nfl.com-os videók is elérhetőek közvetlen linkeken keresztül. Sok bejegyzésben indokolatlan lenne egy-egy videó beágyazása, ezért ezt egy külön oldalon jelentetjük meg.

A Videótár elérhető az oldalsó menüsorból vagy kattints IDE az eléréséhez.

Természetesen a sztárjátékosokat nem kell senkinek sem bemutatni, de a blogban sok olyan játékosról esik szó akik peremembernek számítanak a csapatukban és kevésbé ismertek. Ezeket a játékosokat természetesen nem ismerheti mindenki és bemutatásukra jött létre a videótár. Továbbá megjelennek az nfl.com hivatalos videó is közvetlen linkeken keresztül amik pedig a friss eseményekkel foglalkozik.

Továbbá a mai naptól egy kicsit megváltozott az oldal szerkezete. A kezdőoldalon a bejegyzések rövidebbek lesznek, ami tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy a bejegyzésen belül feljebb kerül az oldaltörés. Nagy előnye, hogy így az oldalak könnyebben áttekinthetőek lesznek és akiket a hosszabb bejegyzést teljes egészében meg szeretnék tekinteni csak rá kell kattintaniuk a bejegyzés címére.

Címkék: alapszakasz