Brees nagyon frusztrált a szerződése miatt

A New Orleans Saints irányítója Drew Brees nagyon frusztrált és csalódott a szerződésének újratárgyalása miatt. Az irányító nem akarja elfogadni a felkínált franchise taget, hiszen az csak egy évre szól és mindenképpen egy hosszútávú szerződést szeretne. Erről a New Orleans-i WWL-AM rádiónak adott interjújában beszélt.

"Nagyon frusztrálttá tesz a dolog, de hát itt tartunk jelenleg. Egész idő alatt egy hosszútávú megállapodás volt a célom" - nyilatkozta Brees. "Brees kiemelkedően fontos része a Saints támadósorának, megkérdőjelezhetetlen a közösségi munkája New Orleansban és ezért is érthetetlen és meglepő, hogy Breesnek még mindig nincs új szerződése." - Brees ügynökének Tom Condon-nak a szavai amikor az irányító szerződéséről kérdezték.

A Saints exkluzív franchise taget adott az irányítónak, amivel távol tarthatják a többi érdeklődő csapatot. A tag értelmében 16.371 millió dolláros alapfizetés illeti meg Breest a következő szezonban. Brees hozzátette: "Nem is gondolok arra, hogy aláírom a franchise taget egy új szerződés nélkül." A 2005-ös szezonban franchise tag kötötte a San Diego Chargers csapatához és az alapszakasz utolsó mérkőzésén megsérült a dobóválla. Ezt követően érvényes szerződés hiányában a Chargers lemondott róla a sérülése miatt. Kikerült a szabadügynök piacra ahol rendkívül alulértékeltnek számított sérülése és bizonyítalan visszatérése miatt. Tehát teljesen érthető, hogy nem akar még egyszer ugyanabba a folyóba lépni.

(nfl.com)