A Bucs elengedte Kellen Winslow-t

A Tampa Bay Buccaneers csapata a mai napon elengedte a tight end Kellen Winslow-t. Greg Schiano vezetőedző Bill Belichick filozófiájával ért egyet, miszerint jobb elengedni egy játékos egy évvel korábban mint túl későn. Winslow lemondta a mai csapatprogramot és kijelentette, hogy nem is akar visszatérni Tampába.

Winslow elengedésének fő oka, hogy már nem tartják "mérkőzést eldöntő" játékosnak. Másik ok lehet, hogy a tight end fizetése a következő szezonban 3.3 millióról 4.5 millióra emelkedett volna. Wilson Tanard Jackson-hoz hasonlóan egy üzenetben közölte csapattársaival, hogy elküldte a Buccaneers. Jackson pár hónapja csatlakozott a Washington Redskins csapatához.

A jelenleg 28 éves játékos a nyolcadik profi szezonját fejezte be tavaly. A 2004-es Draft első körének hatodik helyén választotta ki a Cleveland Browns csapata. 5 szezont követően csapatot váltott és Tampába költözött. Legjobb szezonja a 2007-es volt, amikor Browns játékosként 1.106 elkapott yardot és 5 touchdownt szerzett. A tavalyi szezonban 763 elkapott yardot és 2 touchdownt szerzett.

(nfl.com)