Mike Jenkins a Colts célkeresztjében

Az Indianapolis Colts érdeklődik a Dallas Cowboys cornerbackje Mike Jenkins iránt. A hírek szerint a Colts már több trade verzióval is felkereste a Cowboyst. Még egy év van hátra Jenkins szerződéséből és a játékos már többször kihangsúlyozta, hogy nem akar Dallasban maradni. Ennek megfelelően kihagyta az OTA programot, hogy nyomatékot adjon a távozási szándékának.

A Cowboys és a vezetőedző Jason Garrett több nyilatkozatában is elmondta, hogy Jenkinsel képzelik el a jövőt, de valószínűleg távozni fog a védő. Ha valaki ennyire nem akar maradni akkor jobb elengedni mint a csapatnál tartani. Jenkins távozásának oka, hogy a csapat a Drafton kiválasztotta Morris Claiborne-t és szerződtette a Kansas City Chiefs szabadügynök játékosát Brandon Carr-t.

A Cowboys játékosa Anthony Spencer is megszólalt a Jenkins ügyben és véleménye szerint a csapattársa eltradelése csakis üzleti döntés lesz. "Mindenkinek meg kell érteni és kell fogadni a döntését bármi is lesz az. Ez mindig egy nehéz döntés. Támogatom Őt. Ő a csapattársam és bárhogyan is dönt én támogatni fogom." - nyilatkozta Spencer.

(nfl.com)