Brian Urlacher-t nem aggasztja a szabadügynök piac

Peyton Manning esete után most már a kételkedők is elhiszik nincs olyan, hogy egy játékos egy csapathoz van hozzáláncolva egész karrierje során mert ha valami probléma felmerül akkor rögtön elfelejtik, hogy az adott játékos mi mindent tett a csapatért.

Hasonlóképpen járhat Brian Urlacher is aki a 13. macis szezonját kezdi meg szeptemberben. A linebacker szerződése jövőre lejár. Tegnap töltötte be a 34. életévet és abban a csapatban szeretné befejezni a pályafutását amelyik draftolta, de a szabadügynök piactó sem fél.

"Úgy gondolom, hogy (az elnök) Ted Phillips azt mondhatta, hogy megvárjuk a szezon végét és majd meglátjuk hogyan tovább. Kicsit izgatott vagyok, hiszen soha sem voltam szabadügynök, de ha kikerülök a piacra akkor ott már bármi megtörténhet. Még nem akarom befejezni a karrieremet. A Bears tudja, hogy itt szeretnék maradni és nyilvánosan is kijelentette, hogy nem akarok sehova se menni. De nem lehet előre megmondani, hogy mi fog történni az offseason-okban." - nyilatkozta Urlacher.

(nfl.com)