Gyilkossági kísérlettel vádolják a korábbi focistát

Múlt hét pénteken letartóztatták a korábban a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) is szereplő, Bobby Sippiót. Az elkapót gyilkossági kísérlettel, fegyveres rablással, súlyos testi sértéssel és emberrablással vádolják.

Az Orlando Sentinel hozta nyilvánosságra legelőször hírt, miszerint a korábban az NFL-ben is szereplő, Bobby Sippiót pénteken letartóztatták Osceola County-ban (Florida). A harmincegy esztendős elkapót és annak barátját, Santana Coatsot az Osceola seriff tájékoztatása szerint gyilkossági kísérlettel, fegyveres rablással, súlyos testi sértéssel és emberrablással vádolják.

A jelenleg is aktív futballista barátnőjének a bátyját, Sergio Moore-t támadta meg csütörtök este. A seriff elmondása szerint Sippio és Coats többször is megütötte és megrúgta Moore-t, ezen felül fegyvert szegeztek rá és arra kényszerítették, hogy szálljon be az autójukba. Moore-nak eltörött az orra, testét számos zúzódás borítja, ezen felül több vágás van a fején és az arcán. Azt nem lehet tudni, hogy Sippio miért támadta meg barátnője testvérét.

Sippio korábban a Miami Dolphins-ban, a Kansas City Chiefs-ben és a Detroit Lions-ban is megfordult. Az elmúlt években pedig az aréna football ligában (AFL) játszott. A letartóztatása után az Orlando Predators bejelentette, hogy felbontotta Sippio szerződését.

(sport365.hu)