James Jones-t megszerezheti a Browns

Az új hírekben egyre többet lehet hallani a James Jones traderől. A Green Bay Packers eltradelheti az elkapóját aki iránt a Cleveland Browns érdeklődik. A trade-et egyik fél sem erősítette meg, de általában egy hír akkor igaz, hogyha nagyon tagadják. A csere részét képezheti a Browns irányítója Colt McCoy is.

A trade legnagyobb akadályát az jelenti, hogy először a Packers meg akarja találni Jones helyettesét. Már a Draft óta keresik a tartalék elkapót, de eddig nem jártak sikerrel. Továbbá a múlt héttől már egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Colt McCoy távozni fog Clevelandből és pont a Packerst emlegették vele kapcsolatban. Green Bayben a Seattle Seahawkshoz távozó Matt Flynn helyét vehetné át.

Érdekes módon a Browns szurkolói elégedettek lennének a Jones-McCoy trade-el. Viszont erre csak akkor kerülhet sor ha a Brownsnak sikerül tartalékirányítót szerződtetni. Ahhoz, hogy ez a trade létrejöjjön egy wide receivernek kellene Green Baybe és egy tartalékirányítónak kellene Clevelandbe érkeznie.

(nfl.com)