Harvin: Találkozunk Mankato-ban

A csütörtöki nap jó volt a Winter Park-ban több okból is. Múlthét csütörtökön vége ért a holtidény 9 hetes programja. 31 nap múlva megkezdődik a 3 hetes Training Camp a Vikings számára a Minnesota állambeli Mankato városában, a Minnesota State University pályáján.

A csütörtöki napon jó hangulatban telt el az edzés, mivel a hét elején kicsit borult volt az idő de az utolsó foglakozásra kitisztult az ég, így ideális körülmények között edzhetett a csapat. Természetesen nem feledkezhetünk meg a hét első foglakozásán kirobbant dologról, miszerint Percy Harvin boldogtalan a klubnál. Ezt a szerdai napon tovább tetézte, hogy bejelentette, hogy elcserélését kéri a csapattól.

Minden football-al foglalkozó sajtó címoldalon hozta le a hírt bár sokan csak spekulációk sejtettek az ügy hátterében.

Harvin az adott interjúkban a sajtó munkatársaitól több alkalommal is hallotta a következő kérdést: “Netán a szerződésében foglalt összeggel nem elégedett?” Percy ezek elől a kérdések elől mindig elzárkózott, kitért a válaszadás elől.

Frazier kedden még nem kívánta kommentálni az eseményeket, csak annyit mondott, hogy teljesen nyugodt az események ismeretében is. Szerdán azonban biztosan máshogy látta a világot, miután bejelentésre került, hogy trade-lését kérte a Vikings első számú elkapója.

Harvin a szerdai edzésen nem végzett érdemi munkát a többiekkel. A csütörtöki napon azonban mindenki nagy megelégedéssel láthatta, hogy Harvin újra ott volt az edzésen és részt vett rajta ráadásul jó hangulatban is volt. Christian Ponder-el és az egész offense-l jól teljesített a délelőtti órákban.

Percy Harvin twitterén annyit írt a szurkolóknak, hogy: “Találkozunk Mankato-ban”

A héten történtekről a Vikings újabb videót készített ezt ide kattintva megtehetitek.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com