Garantált pénzt akar Brandon Weeden

Brandon Weeden a Cleveland Browns új irányítója egy olyan szerződést szeretne amelynek minden dollárját garantáltan megkapná. A 28 éves Weeden-t az idei Draft 22. helyén választotta ki a Browns. Korábban profi baseball játékos volt és 2002-től 2006-ig játszott MLB-ben. 2007-ben folytatta az iskolai tanulmányait és az Oklahoma State irányítója lett. Több iskolarekordot is megdöntött. Minden jel szerint az NFL pályafutása jobban fog kezdődni, hiszen már most kiszorította az eddigi irányítót, Colt McCoyt a kezdőből.

A jól sikerült edzéseket követően most az anyagiakkal foglakozik Weeden. Idén csak a 16. hely után kiválasztott játékosok kaptak olyan szerződést amilyet a Browns irányítója akar. A új kollektív szerződés értelmében ez úgy jöhet létre, hogyha hároméves szerződést köt vele a csapat. Ezen felül a negyedik évre kompenzációt kapna. Ez tulajdonképpen egy márciusi roster bónuszt jelent. Ha el akarnák majd küldeni akkor ezt az előre meghatározott határidő előtt kell megtenni,  ahogyan ez megtörtént Peyton Manningel is.

"Meg fogom kapni. Most ezen dolgozunk. De igaz, hogy ehhez két fél kell" - nyilatkozta Weeden.

Amennyiben sikerül elérni a célját az egyértelmű üzenet lenne. Üzenet lenne McCoy számára, hogy a harmadik profi szezonját már Clevelandben fogja eltölteni. Továbbá üzenet lenne saját maga számára is, hiszen Őt is elküldhetik majd pár év elteltével, hogyha nem maradéktalanul elégedettek a játékával.

(nfl.com)