Jeff Charleston-t leigazolta a Vikings

23 nap. Ennyi ideje nem történt változás a Minnesota Vikings játékoskeretében ez azonban változott és Jeff Charleston érkezett. A csapat 1 éves megállapodást kötött a veterán, 29 éves Defensive End-el, Jeff Charleston-al. Charleston a New Orleans Saints csapatától érkezett ahol a 2009-es Super Bowl győztes csapat tagja lehetett.

Jeff Charleston 1983-ban Oregon City-ben, Oregonban látta meg a napvilágot. Az Idaho State Univerity-n végezte tanulmányait. Jeff NFL-es karrierje az Indianapolis Colts-nál kezdődött 2007-ben, habár 2006-ban a Houston Texans-nál kezte meg a felkészülést a holtidényben, de ott nem tartottak rá igényt. 2006-ban draft nélkül maradt, így Texans elvitte hogy kipróbálja, ám csak 2007-ben a Colts-ban debütálhatott az NFL-ben.

Az Indianapolis-nál 13 mérkőzésen játszott, abból 3 alkalommal kezdőként. Majd 2008-ban a New Orleans Saints csapatához került, ahol összesen 52 mérkőzésen kapott bizonyítási lehetőséget, de mindössze 1 alkalommal volt kezdő.

Azonban, hogy Charleston érkezzen a 90 fős keretet szűkíteni kellett egy hellyel. A Minnesota Vikings elküldte a DT Terrell Resonno-t. Resonno idén került hozzánk, mint draft nélkül maradt játékos a Missouri Egyetemről, most azonban máshol kell boldogulnia.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com