Megkéselték a Aldon Smith-t!

Egy hétvégi partin megszúrták a San Francisco 49ers sztárjátékosát Aldon Smith-t, akit tavaly a liga legjobb linebackerének választottak meg. Egy San José-i házibuliban történt az eset múlt hét pénteken. A Santa Clara-i megyei seriff tájékoztatása szerint éjjel két órakor a rendőrség két sérültet talált a házban. Az egyiket meglőtték, a másikat pedig megszúrták. Később egy bennfentes az Associated Pressnek elárulta, hogy Aldon Smith volt az akit megkéseltek.

Smith szerencsére csak könnyebben sérült meg és egy rövid kórházi ápolást követően már haza is mehetett. A hírek szerint Smith csak felületi sérüléseket szenvedett. Jose Cardoza őrmester elárulta, hogy a kaotikus események miatt senki sem tudja, hogy ki volt (vagy voltak) az elkövetők.

Smith a Twitteren megköszönte az aggódó rajongóknak a tweeteket és közölte, hogy már jobban van. A fiatal linebacker tavalyi szezonjában újonc franchise rekordot jelentő 14 sacket szerzett. Teljesítményének hála az újságírók megválasztották a Legjobb újonc védőnek és a szezon Legjobb linebackerének is.

(nfl.com)