Brett Favre csak a pénz miatt folytatta

A tavaly visszavonult Brett Favre elárulta, hogy az utolsó évében csak a pénz miatt tért vissza. Egy évvel korábban nagyon jó évet zárt a Vikings-al. NFC főcsoportdöntőt játszott a csapattal és nagyon jó évet követően vonulhatott vonulhatott volna vissza. De fizetésemeléssel sikerült rábeszélni egy újabb szezonra amiben karrierjének legrosszabb mutatóit produkálta, sőt 2010 decemberében még meg is sérült és az alapszakasz utolsó három mérkőzésén nem is léphetett pályára. Az utolsó szezonban csak 2.509 passzolt yardot és 11 touchdown passzt szerzett.

"Be kell valljam, hogy nagyon jó pénzt kínáltak nekem. Utálom kimondani, de ez egy nagyon jó ajánlat volt és ezért játszottam tovább." - nyilatkozta Favre.

Favre 12 milliót keresett a 2009-es szezonban. A szerződése értelmében 13 milliót kapott volna a 2010-es szezonban. Ezt megnövelte a Minnesota Vikings és végül 16.5 millióra emelte az irányító fizetését. Ehhez még hozzájött volna egy 3.5 millió dolláros bónusz amennyiben bejutottak volna a rájátszásba.

(nfl.com és 120yard.blog.hu)