Big Ben: Hamarosan visszatér Mike Wallace

Mike Wallace ígéretéhez híven nem jelent meg a Pittsburgh Steelers edzőtáborában de a csapat irányítója, Ben Roethlisberger reménykedik benne, hogy kedvenc célpontja hamarosan visszatér a pályára. Az irányító elárulta, hogy beszélt Wallace-al és elmondta neki, hogy nagyszerű csapattársnak tartja, itt mindenki szereti Őt és visszavárják. Roethlisberger beszélt a Steelers elnökével, Art Rooney is. Rooney Louisiana-ba repült és személyesen kereste fel Wallace-t, de még mindig nem született meg az egyezség. Roethlisberger egyébként megsérült a tegnapi edzésen. A dobó kezével van probléma. Hasonló sérülést szenvedett elmint novemberben a Baltimore Ravens csapata ellen, csak ez most nem olyan súlyos.

"Nem tudom, hogy mit akar az ügynöke vagy, hogy miről beszélnek egymást közt de az biztos, hogy vissza akar térni. Remélem itt lesz és remélem, hogy ez mihamarabb megtörténik." - nyilatkozta Roethlisberger.

Wallacenak 2.742 millió dolláros tendert ajánlott a Steelers és az ajánlat még mindig a levegőben lóg. Egy pár hete odáig fajult a dolog, hogy már a játékos eltradeléséről beszéltek. A Steelersnek mindenképpen vissza kell csábítania a csapathoz még ha ez csak egy hosszútávú szerződéssel megoldható, akkor is, mert egy erős Baltimore Ravens ellen talán pont Wallace jelenléte dönti majd el a csoport első vagy második helyének a sorsát.

(nfl.com, Fotó: Gregory Shamus/Getty Images North America)