Ismét kikapott a Raiders

A tegnapi második, Arizona Cardinals elleni előszezon mérkőzésen ismét kikapott a Raiders. 31-27-re nyert a Cardinals. A hétfői Dallas Cowboys elleni mérkőzés után mindenképpen pozitívum, hogy sikerült pontokat szereznie.  A statisztikák már nem annyira egyoldalúak mint a hétfői mérkőzésen, de még mindig jónak mondhatóak. 22 firstdownja volt a csapatnak, míg a Cardinalsnak csak 15. 284 támadóyardot szerzett a Raiders, a Cardinals 222-t. A Cardinals 14 yardal többet (127-113) szerzett futásokból, de 76 yardal többet (171-95) szerzett passzjátékból a Raiders. A csapaton és főleg a védelmen látszik a fejlődés. A mérkőzések egy TD-n belül vannak, de ideje lenne már egy TD pluszban lenni.

Jelenleg a legnagyobb problémát az elkapó poszt jelenti. Jacoby Ford megsérült, Darrius Heyward-Bey elejti a labdákat (egy TD passzt is elejtett) és Denarius Moore nem tud hosszútávon egészséges maradni. A receiverek közül egyetlen játékost érdemes dicsérni és ez nem más mint a Cowboys ellen is jól játszó Rod Streater-t. A draftolan szabadügynökként a csapathoz érkező Streater szerezte a mérkőzés legtöbb elkapott yardját.

Darren McFadden ismét jól teljesített, de a running backek közül most inkább az újonnan érkező Lonyae Miller teljesítményét érdemes dicsérni. 15 futókísérletéből 54 yardot és 1 touchdownt szerzett. Pályafutását a Cowboysnál kezdte 2010-ben, de az egész tavalyi évet kénytelen volt kihagyni. Eddigi két Oakland-i mérkőzésén 93 futott yardot és 31 elkapott yardot szerzett.

A Cardinals ellen is szerepet kapott mindhárom irányító. Természetesen Carson Palmer volt a kezdő aki 107 passzolt yardal zárta a mérkőzést. Nem sikerült TD passzt adnia, viszont kiosztott egy interceptiont. Az igazsághoz  azonban hozzátartozik, hogy két TD-t érő passzát sem sikerült elkapni. A tartalékirányító Matt Leinart 66, míg a harmadik számú QB, Terrelle Pryor 9 yardot szerzett.

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

(nfl.com, Fotó: ktvu.com, Rick Scuteri /AP Photo)