A Vikings újoncok múlt heti teljesítménye

Az első héten pályára lépő Vikings újoncok elemzése röviden. Néhányuk kulcsszerepet játszott, hogy győzelemmel indítson a csapat. A leginkább kiemelt játékos Matt Kalil, Harrison Smith és Blair Walsh.

Matt Kalil

Kalil összesen 69 snap-nél volt fent a pályán mint kezdő bal oldali tackle, ebből 59 az offense-ben, 10 pedig a special teamben volt. Szilárdnak bizonyult a futó és a passzjátékok esetében is. Az ő szerepeltetése továbbra is biztos az offense-ben. De ami a leginkább kiemelendő a teljesítményéből az az, amikor Scoobe extra pont kísérletét blokkolta, mint a végén kiderült óriási szerepe volt Kalil kezének.

Frazier komment: Azt hiszem nagyon jó munkát végzett a futó és passzjátékaink során, valamint a special team-ben is. Volt pár hiba, de azt ki tudjuk javítani. Néhány dologban ő is tudja, hogy jobb lehet, igyekszünk kiteljesíteni ezt.

Harrison Smith

Smith 91 snap-nél volt fent a pályán, amiből 79 alkalommal a védelemben 12-szer pedig a special team-ben. Smith volt a legtöbbet a pályán az összes Vikings játékos közül. Legjobb játéka talán az volt, mikor a hosszabbításban Gabbert passzát elütötte az elkapó elől.

Frazier komment: Jó munkát végzett úgy vélem. Talán hiányzott pár tackle még neki, de ígéretesen alakított vasárnap este, de jól mozgott és mindig emberén volt. Amikor visszanéztem a meccs felvételét több alkalommal is mosolyt csalt az arcomra megmozdulásaival.

Josh Robinson

Robinson 53 snap-nél volt jelen 38-szor a védelemben 15-ször pedig a special team-ben. Robinson aki elsősorban 3. számú CB-nek van nyilvánítva néha Chris Cook lehívásánál 2. CB-vé lépett elő. Volt egy solo tackle-je a special team-ben, de a védelemben is 4 alklommal szerelt.

Rhett Ellison

Ellison 22 alkalommal volt a pályán, de csak a special team-ben kapott szerepet. Volt egy solo szerelése.

Blair Walsh

Walsh 12-szer rúgott labdába a mérkőzésen, ebből 4 alkalommal pontokat is szerzett, de még milyet. A 44-es field goal mutatóval álló kicker 55 yardról a hosszabbítást jelentő kísérletet is simán a kapu közepébe vágva értékesítette. Kickoffjaival is minden rendben volt 3 ment touchback-re, de átlagosan a 19,5-ös vonalról jöhetett a Jaguars a támadásokkal. Őt választották az NFC-ben a hét legjobb special team játékosának és teljesítménye miatt, mint arról már beszámoltunk a PEPSI MAX NFL ROOKIE OF THE WEEK szavazáson is esélyes, hogy a hét újonca lehessen.

Robert Blanton:

Blanton 7 snap-nél kapott szerepet a special team-ben. Rövidtávon továbbra is ez a szerepkör vár majd rá, de hosszútávon előrelépést várok tőle. Az edzőtáborban és az előszezonban sérülés miatt kevesebb szerepet kaphatott.

bejegyzesvikingsbanner.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary