Josh Morgan a hidegvérét, a Redskins a mérkőzést vesztette el (videóval)

A vasárnap esti St. Louis Rams - Washington Redskins mérkőzés utolsó perceiben a wide receiver Josh Morgan elkapását követően field goal távolságon belülre került a Redskins. Az elkapás kulcsfontosságú volt a csapat számára, hiszen 3 pont volt a hátrányuk másfél perccel a mérkőzés vége előtt. De mielőtt örülhettek volna a Redskins szurkolók, Morgan meggondolatlansága miatt minden megváltozott.

1 perc 27 másodperc volt hátra és a Rams vezetett 31-28-ra. Harmadik és 8 következett. Robert Griffin III 7 yardos passzt adott Josh Morgan-nek. A first down nem lett meg, de field goal távolságon belülre került a Redskins. Billy Cundiff 48 yardos kísérlete következett volna, de az elkapás után a Rams cornerbackje, Cortland Finnegan megütötte Morgan sisakját aki dühében hozzávágta a labdát.

A bírók csak Morgan megmozdulását vették észre és sportszerűtlen viselkedés miatt 15 yarddal büntette a Redskinst. Így csak a St. Louis 44 yardos vonaláról következhettek, ami már 62 yardos távolságot jelent. Ez megoldhatatlan távolságnak tűnt Cundiff számára, hiszen pályafutása során 56 yardos volt a legtávolabbi mezőnygólja. Most sem sikerült a kísérlete, sőt ki kell mondani, hogy esélye sem volt. Nem lehet tudni, hogyan fog dönteni a vezetőedző Mike Shanahan, de Morgan butasága a Redskins mérkőzésébe került.


(nfl.com, Fotó: dc.sbnation.com)