Sam Howell mindent megtesz a Commanders kezdőirányító posztját

A Washington Commandersnél jelenleg a tavalyi ötödik körös választott, Sam Howell számít a kezdőirányítónak. Carson Wentz szerződését felbontották az offseasonban míg Taylor Heinicke kontraktusa lejárt és az Atlanta Falcons csapatához igazolt.

Így a második profi szezonját kezdő irányító számít a csapat kezdőjének de ez még megváltozhat a szezon kezdetéig. Howell pontosan tudja, hogy bármikor elveszítheti a posztot ezért mindent meg akar tenni annak megtartásáért.

"Ez az amit teszek az első pillanattól kezdve amióta itt vagyok és megkaptam ezt a lehetőséget. Szóval mindenképpen megpróbálok mindent megtenni, hogy kihasználjam a lehetőséget. A tavaly tanult dolgok miatt sokkal jobban érzem magam az előttem álló szezon miatt és tudom, hogy még rengeteg dolgot nem tudok." - nyilatkozta Howell.

Idén új támadókoordinátor, a Kansas City Chiefs-el kétszer Super Bowl-t nyerő Eric Bieniemy, fogja segíteni a munkáját. Howell nagyon elégedett az új edzőjével, nagyot sokat vár tőle, és tudja, hogy magas színvonalat vár el a játékosaitól amivel csak jobbá válnak.

Fotó: twitter.com