Ma este több szerepet kaphat Tim Tebow

A New York Jets még mindig állítja, hogy számukra Mark Sanchez jelenti a jövőt, de az idei szereplése elég sok kérdést vetett fel. Az eddigi 4 mérkőzésen 813 passzolt yardot (átlagosan 203 yard mérkőzésenként), 5 touchdownt és 4 interceptiont szerzett. 49.2% pontossággal passzolt és 69.6-os irányítómutatóval rendelkezik. Idén 40.5 millió dollárért hosszabbított és valószínűleg csak ez a szerződés tartja a kezdőcsapatban.

A Jets szurkolók többsége már el akarja távolítani Sanchez-t és Tim Tebow-t szeretnék a pályán látni. A New York Daily News írójának, Manish Mehta-nak mai értesülései szerint az esti Houston Texans elleni mérkőzésen több szerepet fog kapni Tebow. Hogy ez pontosan mit is takar azt nem lehet tudni. A Jets irányítónak nem lesz könnyű dolga hiszen Santonio Holmes az egész szezonra kiesett. Továbbá Dustin Keller és Stephen Hill is térdsérüléssel bajlódik.

Ideje lesz, hogy több szerepet adnak Tebow-nak hiszen különben felesleges volt szerződtetni. Szerepelt mind a négy alapszakasz mérkőzésen de eddig inkább csak a speciális egységben vagy fullback-ként kapott szerepet (nagyjából annyi volt a dolga, hogy blokkoljon Sanchez-nek). Az idei négy mérkőzésen 1 passzkísérlete volt amivel 9 yardot szerzett. Emellett 38 futott yardot szerzett.

(nfl.com, Fotó: lehighvalleylive.com)