Carl Nicks számára véget ért a szezon

Újabb balszerencse érte a Buccaneers játékosállományát, ezúttal Carl Nicks az All-Pro válogatott guard dőlt ki, ráadásul úgy fest, hogy egész szezonra. Ez Davin Joseph szezon eleji kiesése után ismét nem hiányzott a Tampa Bay-nek.

Nicks még a holtszezonban érkezett hozzánk, amikor is nem kevés szabad ügynököt hoztunk Tampa Bay-be. Ő egy öt éves 47,5 millió dolláros szerződést írt alá a csapattal, és már a szezon elején világossá is vált, hogy oszlopos része lesz az idei támadófalunknak. Egész szezonban lábujjsérüléssel küszködött, de egyáltalán nem tűnt úgy, hogy emiatt meccseket kell majd kihagynia, most azonban a talpában is elszakadt egy szalag, melyet az orvosok szerint azonnal meg kell műteni.

Helyettesíteni valószínűleg Ted Larsen fogja, bár a szezon elején kifejezetten gyengén muzsikált és a Bucs edzőgárdája sem volt elégedett a teljesítményével, minőségi cserénk viszont ismét nem maradt ebben a pozícióban.

Ha esetleg ez még nem lenne elég, közben az is kiderült, hogy Eric Wrightbüntetése csak a Raiders meccs után venné kezdetét, így egyszerre csak egy cornerback-et veszítenénk el, ugyanis ez után már Talib is visszatérhetne az eltiltásból. Azonban a tegnapi edzésen Wright is megsérült, ezért a Raiders elleni meccsen se így, se úgy nem tud pályára állni, így két kulcsfontosságú játékost is veszítünk a passz elleni védelemből.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu