Edző, GM tracker

A legfrissebb hírek szerint az Oregon vezetőedzője, Chip Kelly lesz a Cleveland Browns új vezetőedzője. Kelly tegnap találkozott a Browns tulajdonosával Jimmy Haslam-el és az ügyvezető Joe Banner-el. Pat Shurmur kirúgása óta nyílt titok, hogy Kelly áll a Browns kívánságlistájának az élén.

A Buffalo Bills péntek este a saját Twitter oldalán megjelentette, hogy interjúztatta az Oregon Egyetem edzőjét, Chip Kelly-t, a korábbi Chicago Bears vezetőedzőt, Lovie Smith-t és a Syracuse Egyetem edzjét Doug Marrone-t. Hármójuk közül fog kikerülni a Bills új vezetőedzője.

A Kansas City Chiefs tegnap este hivatalosan is bejelentette, hogy Andy Reid lesz a csapat vezetőedzője.

Eddig hét vezetőedzőt rúgtak ki a héten és a Carolina Panthers vezetőedzője, Ron Rivera is vékony jégen táncol. A csapat tulajdonosa Jerry Richardson egy megbeszélésre hívta Riverát és sok minden eldőlhet. A találkozó vasárnap lesz de lehet, hogy az új general manegerről lesz szó a megbeszélésen.

A legújabb hírek szerint a Bears interjúra hívja a szezon meglepetésedzőjét, az Indianapolis Colts offensive koordinátorát, Bruce Arians-t.

A Kansas City Chiefs kirúgta a general manager Scott Pioli-t is.

A legfrissebb hírek szerint Andy Reid közel áll hozzá, hogy a Kansas City Chiefs következő vezetőedzője legyen. Az edző munkatársai megkezdték a már lebeszélt interjúk lemondását amiket a San Diego Chargers és az Arizona Cardinals vezetőivel kötötték le.

Az Arizona Cardinals elsőszámú vezetőedző jelöltje Andy Reid, de felkészülnek arra az esetre is ha nem tudnák megszerezni az Eagles volt edzőjét. A hírek szerint interjúra hívják a Pittsburgh Steelers jelenlegi offensive koordinátorát (a Chiefs volt vezetőedzőjét) Todd Haley-t is. Reid-en és Haley-n kívül esélyes még a Cardinals defensive koordinátora, Ray Horton és a Denver Broncos offensive koordinátora, Mike McCoy is.

Az Arizona Cardinals korábbi vezetőedzője, Ken Whisenhunt is harcba szállt a Buffalo Bills vezetőedzői posztjáért. Eddig a Chicago Bearstől elküldött Lovie Smith számított a fő esélyesnek, de most komoly riválist kapott a szakember. Rajtuk kívül pedig még a Cardinals defensive koordinátorát Ray Horton-t is esélyesként emlegetik a szakírók.

Az Atlanta Falcons támadó koordinátora, Dirk Koetter meghosszabbította a szerződését. Koetter neve több csapatnál is felmerült mint új vezetőedző. Az 53 éves asszisztens a tegnapi napon már interjún járt a Kansas City Chiefs csapatánál és a hírek szerint a Cleveland Browns és a Philadelphia Eagles interjúja is már le volt kötve.

Nagy tárgyalássorozatba kezd a Philadelphia Eagles vasárnap menesztett vezetőedzője, Andy Reid. A mai napon találkozik az Arizona Cardinals vezetőségével és holnapra interjúra hívta a Kansas City Chiefs csapata. Egyes vélekedések szerint ha a Chiefs general managerének, Scott Pioli-nak sikerülne megnyernie egy olyan nagy nevet mint Reid, azzal megszilárdíthatná saját pozícióját is.

A Buffalo Bills bejelentette, hogy Buddy Nix marad a csapat general managere és az asszisztense, Doug Whaley is a csapatnál marad. A korábbi ügyvezetőt, Russ Brandon-t viszont kinevezik elnöknek amivel teljes irányítása lesz a franchise felett.

A hírek szerint az Arizona Cardinals interjúra hívja a Philadelphia Eagles hétfőn kirúgott vezetőedzőjét, Andy Reid-et. Rajta kívül a poszt elnyerésére esélyes a jelenlegi defensive koordinátoruk, Ray Horton és a Denver Broncos offensive koordinátora, Mike McCoy is.

Az Arizona Cardinals kirúgta a general manager Rod Graves-t és a vezetőedző Ken Whisenhunt-ot.

A San Diego Chargers kirúgta a vezetőedző Norv Turner-t és a general manager A.J. Smith-t.

A Tennessee Titans tulajdonosa, Bud Adams bejelentette biztonságban van a vezetőedző Mike Munchak állása. Viszont kirúgta Mike Reinfeldt-et a Senior Executive Vice President/Chief Operating Officer-t.

A Buffalo Bills kirúgta a vezetőedző Chan Gailey-t.

A Kansas City Chiefs kirúgta a vezetőedző Romeo Crennel-t. A general manager Scott Pioli-ról még nincs hír.

A Chicago Bears kirúgta a vezetőedző Lovie Smith-t.

A New York Jets kirúgta a general manager Mike Tannenbaum-ot. A vezetőedző Rex Ryan egyelőre marad.

A Cleveland Browns kirúgta a vezetőedző Pat Shurmur-t és a general manager Tom Heckert-et.

A Jacksonville Jaguars kirúgta a general manager Gene Smith-t. Egyelőre maradhat a vezetőedző Mike Mularkey.

A Philadelphia Eagles kirúgta a vezetőedző Andy Reid-et.