Henderson reméli hogy Minnesotá-ban maradhat

Erin Henderson jól érzi magát jelenlegi csapatánál, nem akar váltani.

Erin Henderson a Minnesota Vikings linebackere, reméli megújítják szerződését, ugyanis remekül érzi magát Minnesota-ban, olyannyira, hogy házat szeretne vásárolni.

A most 26 éves linebacker nagy tervekkel van a jövőre nézve. 2008-ban újonc szabadügynökként került csapatunkhoz, amiben talán szerepet játszott bátyja, E.J. is, aki már 2003 óta nálunk játszott szintén LB poszton.

Erin Henderson a 2011-es szezonban számított már kezdő LB-nek csapatunkban és 2012-ben is, így kezdte a szezont, amelyet végül 79 tackle-el és 3 sack-el, 2 passzvédekezéssel és egy kikényszerített fumble-el zárt.

Most hogy újonc szerződése lejárt, így szabadügynökké válik márciusban. Azonban ő szeretne továbbra is a Vikings alkalmazásában állni.

“Már Minnesota az otthonom, már van Minnesota-i jogosítványom is. Úgy érzem nagyon jó életet építettem ki magam körül az elmúlt években. Hosszú utat tettem meg, de sikerült elérni amiket szerettem volna és örülök, hogy részese lehetek ennek a szervezetnek.” – mondta el Erin Henderson.

Ha Henderson megkapja az új szerződését, amit szeretne, akkor végre vehet egy házat.

“Egy házat szeretnék venni, otthont szeretnék magamnak.” – zárta az interjút Henderson.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com