Dwight Freeney szívesen költözne New Yorkba

Osi Umenyiora vélhetően távozik, ez pedig beindította a szurkolók fantáziáját, hogy ki lehet a kiváló defensive end utódja. A draftról érkezik új játékos vagy a FA piacról, esetleg házon belül orvosoljuk a problémát? Egy önként jelentkező máris akadt.

A nemrég az Indianapolis Colts-ból kirakott Dwight Freeney beszélt arról, hogy szívesen költözne a Nagy Almába. "Vonzó lehet New Yorkban játszani. Álom lenne Giants játékosnak lenni."

Tudni kell Freeney-ről, hogy Giants szurkolóként nőtt fel, így egyértelműen szívesen játszana gyerekkorának kedvenc csapatában. Osi távozásával ennek realitása is lehet. Érdeklődőből nem lesz hiány, Peyton Manning már jelzett is korábbi csapattársának: "Ezt az üzenetet kaptam tőle: 'Hé haver, ne aggódj semmi miatt, gyere utánam Denverbe.' Nem tudom mennyire gondolta komolyan, de mindig jó érzés ha egy korábbi csapattárs figyelemmel kísér téged és a sikered akarja."

A legnagyobb probléma a játékos életkora, hiszen már 33 éves. Ezen kívül utolsó szezonja nem is sikerült túl jól, hiszen mindössze öt sacket szerzett. Hogy ez az öregedés jeleit jelenti, vagy pedig a sémaváltás miatt történt nem tudhatjuk, az azonban biztos hogy túl nagy összeget nem költhetünk a szabadügynökökre...

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu