Vick és az Eagles?

Most, hogy Vick aláírta új szerződését, eljött az idő, hogy az amerikai szakértők analizálják a helyzetet. Az, hogy Vick játéka illik az új edző, Chip Kelly terveibe, az egyértelmű, ahogy az életkora, eladott labdái és a sérülékenysége is.

Dan Grazino-ESPN

Semmi baj nincs azzal, hogy Kelly tervei között szerepel Vick a jövőre nézve. Vick képességei csábítóak az edző áltál bevezetésre kerülő rendszert tekintve.

Ha tehát Kellynek olyan irányító kell, aki mobilis és futásaival is veszélyes lehet, jobbá téve ezzel a körülötte levő játékosokat, akkor az edző nem találhat olyan játékost (Vicken kívül) 2013-ban aki képes erre és elérhető a csapat számára.

De Kellynek óvatosnak kell lennie a jövőre tekintve. Ha csak arra épít majd, hogy Vick gyorsasága és képességei mindenkit jobbá fog tenni maga körül, könnyen „befürödhet”. Ez volt Reid terve is… és mind tudjuk, hogy az nem jött be.

Vick lehet a válasz a csapat 2013-as szezonjára tekintve, ha az edző óvatosan használja (tekintettel a sérülésekkel telített múltjára).

Az edző tehát nem „eshet szerelembe” teljesen mielőtt eldönti, ki lesz az Eagles kezdő irányítója.

A cikk folytatódik a Philly blog-on! Kattints ide!

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog