Brandon Carr szerződését is átstruktúrálta a Cowboys

A Dallas Cowboys cornerbackje, Brandon Carr bejelentette, hogy átstruktúrálták a szerződését. Carr tavaly érkezett a Cowboys csapatához a Kansas City Chiefstől és ötéves, 50 millió dolláros szerződést írt alá új csapatával. A tavalyi szerződés értelmében 14.3 millió dollárt foglalt el a 2013-as fizetési sapkából.

A védő elégedett volt az átalakítással és reménykedik benne, hogy ezzel is segített a Cowboysnak egy újabb bajnoki gyűrű megszerzésében. DeMarcus Ware, Jason Witten, Miles Austin és Ryan Cook szerződését már átstruktúrálták és a szerződésváltoztatásokkal körülbelül 20-25 milliót spórolt már a csapat a következő évi fizetési sapkában.

A fennmaradó helyből hosszútávú szerződést köthetnek Anthony Spencer-el aki a tavalyi szezonban franchise taggel játszott és ezért jövő hét kedden szabadügynökké válik.

"Azért alakítottam át a szerződésemet, hogy a felszabaduló összegből játékosokat szerződtethessen a csapat. Csapatjátékos vagyok. Úgy hiszem annyi játékost kell szereznünk amennyi csak szükséges ahhoz, hogy elérjük a célunkat, a bajnokság megnyerését." - nyilatkozta Carr.

(nfl.com, Fotó: mlive.com)