Kirúghatják a Cowboys vezetőedzőjét ha nem lesznek sikeresek a rájátszásban

A Dallas Cowboys csapata jelenleg 9-3-as mérleggel rendelkezik amivel az NFC keleti csoportjának második helyén áll. Egy mérkőzéses lemaradásban vannak a csoport élén álló Philadelphia Eagles mögött és jelenleg az egész NFL-ben a Sasok az egyetlenek akik jobb mérleggel rendelkeznek (több 9-3-as csapat azonban van még).

Így első ránézésre azt mondhatnánk, hogy semmi gond sem lehet csapatnál. Ez valószínűleg így is van de azért egy érdekes pletyka látott napvilágot. Eszerint pedig az idei jó mérleg ellenére sem érezheti magát biztonságban Mike McCarthy vezetőedző.

Tegnap több külföldi oldal is lehozta, hogy a szezon után meneszthetik a vezetőedzőt ha a csapatnak nem lesz hosszú menetelése a playoffban. Az viszont nem tiszta, hogy mit takar egy hosszú menetelés. NFC Főcsoport döntő vagy Super Bowl?

Sőt mi több már azt is tudni vélik, hogy a menesztése esetén ki venné át Amerika csapatát. Az utódot házon belülről neveznék ki és Dan Quinn venné át a vezetőedzői posztot. A védelmi koordinátort McCarthy hozta a csapathoz két évvel ezelőtt. Quinn korábban már szerepelt Super Bowlban is még az Atlanta Falcons csapatával amelyik 28-3-as vezetésről vereséget szenvedett a Patriotstól.

Fotó: theathletic.com